aanbod Werken

Opties Terug naar resultaten »
Vlasakker 43 3417 XT Montfoort
Type: Bedrijfsruimte
Vloeropp.: 228m²
Vraagprijs € 242.000,- v.o.n.
 • 228m² moderne bedrijfsruimte met verdieping

  Vlasakker 43 is multifunctioneel te gebruiken en geheel naar eigen inzicht in te delen


  Algemene informatie

  Op bedrijvenpark IJsselveld is een fraai bedrijvenverzamelcomplex “Bedrijvencentrum Vlasakker” gebouwd. Het bedrijvencentrum bestaat uit 2 gebouwen met daarin 18 bedrijfsunits van verschillende grootte. De bedrijfsruimtes zijn door de multifunctionaliteit en variabele inhoud zeer geschikt voor particulieren en kleinschalige bedrijven die behoefte hebben aan een werkplaats, showroomruimte, opslag of anderszins. Bedrijvencentrum Vlasakker heeft parkeerplaatsen op eigen terrein en de prima infrastructuur betekent optimale bereikbaarheid.

  Ligging en bereikbaarheid
  In het Groene Hart bevindt zich bedrijvenpark IJsselveld, dat aan de noordzijde begrensd wordt door de weg Vlasakker, een nieuw bedrijventerreingedeelte wat uitblinkt in representativiteit. Dit deelgebied Vlasakker + vormt de ‘Poort van het bedrijventerrein’. De locatie is gelegen op een steenworp afstand van de provincialeweg N204 en door de aansluiting op de A12 zijn plaatsen zoals Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht snel te bereiken. Vanaf de NS stations Utrecht CS en Woerden onderhouden diverse buslijnen een verbinding met een stopplaats op circa 10 minuten loopafstand.

  Oppervlakte
  De oppervlakte van Vlasakker 43 bedraagt totaal 228m² onderverdeeld in:
  – begane grond 114  m² (7.00m x 15.00m/12.30m)
  – 1e verdieping 114  m² (7.00m x 15.00m/12.30m)


  Gebruiksmogelijkheden
  De unit is multifunctioneel te gebruiken als showroom, kantoor en/of bedrijfsruimte voor productie en/of assemblage doeleinden en de verdieping als kantoor, opslagruimte. De ruimte is geheel indeelbaar naar eigen inzicht waardoor een bedrijfsruimte met een eigen identiteit gecreëerd kan worden.

  Bestemming
  Bedrijventerrein “milieuzone – zones wet milieubeheer 1”, bedrijfsactiviteiten genoemd onder de categorie 1 en 2 zoals opgenomen in de Staat van Bedrijfsactiviteiten.

  Opleveringsniveau en voorzieningen
  Betonwerk, fundering en vloeren
  De funderingsconstructie en vloeren zijn uitgevoerd overeenkomstig de opgave van de constructeur en volgens goedkeuring van Bouw- en Woningtoezicht.
  De begane grondvloer is monoliet afgewerkt en belastbaar tot 1.500kg/m², onder de onderheide gewapende betonvloer is een werkvloer aangebracht van 80mm PS isolatie platen.
  De verdiepingsvloer, bestaande uit kanaalplaten en voorzien van een zandcement dekvloer, is belastbaar tot 400kg/m².
  De verdiepingsvloer is voorzien van een sparing ten behoeve van een transportluik (1.80m x 1.10m) welke dicht gelegd is met houten plaatmateriaal. (belastbaar tot 250kg/m²)

  Metalen hoofddraagconstructie
  De hoofddraagconstructie bestaat uit stalen liggers en kolommen, de staalconstructie is voorzien van een coating in kleur en is daar waar nodig brandwerend bekleed.

  Dakconstructie
  Het dak is opgebouwd uit stalen geperforeerde dakplaat, isolatie en dakbedekking.
  De Rc- waarde (isolatiewaarde) bedraagt minimaal 2,5m² K/W.
  Daarnaast is het dak voorzien van isolatie, bitumineuze dakbedekking en afvoeren + overstort.
  Dakdoorvoeren 2x ten behoeve van bijvoorbeeld ontluchting en CV installatie.

  Buitenwanden & Gevelbekleding
  De unit is volledig uitgevoerd met geïsoleerde buitenwanden, stalen verticale gevelbekleding en een prefab beton borstwering. (De units aan de straatzijde zijn voorzien van goed geïsoleerde buitenwanden uitgevoerd in schoon metselwerk halfsteensverband in combinatie met verticale Western Red Cedar delen.) Horizontale sandwichpanelen boven de overheaddeuren ten behoeve van montage reclamemogelijkheid.

  Scheidingswanden
  De unitscheidende wanden zijn uitgevoerd in cellenbeton en prefab betonelementen.

  Buitenkozijnen, ramen en overheaddeuren
  Alle kozijnen zijn uitgevoerd in hoogwaardig aluminium en voorzien van een poedercoating in de kleur antraciet RAL 7016.
  De entreedeuren zijn uitgevoerd in aluminium (RAL7016) met spion en brievenbus.
  Ter plaatse van de begane grond zijn de entreedeuren en draaikiepramen voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk volgens veiligheidsklasse WKII/SKG**.
  De ramen zijn voorzien van geïsoleerde (HR++) beglazing.
  De unit is uitgevoerd met een overheaddeur (3.50m x 3.20m), fabricaat Crawford met toepassing van een tweetal stroken vol-glas panelen voor daglicht toetreding.

  Interieurafwerking
  De unit is voorzien van een dichte vurenhouten trap met kunststof antislipprofielen per
  trede en een leuning + hekwerk. De houten trap, hekwerken en leuningen zijn in een witte kleur gegrond. Het trapgat is langs de vloerrand afgetimmerd.

  Riolering en hemelwaterafvoeren
  In de terreinverharding zijn de benodigde straatkolken en molgoten aangebracht ten behoeve van afvoer van regenwater. Hemelwaterafvoeren zijn aangesloten op de buitenriolering. De unit is voorzien van een tweetal afgedopte aansluitingen waarop de binnenriolering kan worden aangesloten.

  Nutsvoorzieningen
  De units zijn voorzien van een meterkast conform de voorschriften van de nutsbedrijven.
  Er is voorzien in een elektrische aansluiting van 3x 25A en er zijn invoerbochten in het betonwerk opgenomen tot in de meterkast. De meterkast is voorzien van nutsinvoeringen en de benodigde meters.

  Brandveiligheid
  De unit is uitgevoerd volgens de geldende eisen van de gemeentelijke brandweer zoals aangegeven op de verkooptekening.

  Terreininrichting en parkeren
  De entree naar de voorgevel van het gebouw is voorzien van sierbestrating. De terreinverharding bestaat uit betonklinkers in een grijstint en witte markeringsstenen ter plaatse van de parkeervakken. De onverharde gedeelten zijn voorzien van siertuinen en/of grit.

  Koopsom
  De koopsom is vrij op naam (v.o.n.) exclusief BTW.

  Ontwikkelaar
  Bedrijfsverzamelcomplex Vlasakker is een initiatief van Goudriaan Projectontwikkeling te Oudewater. Goudriaan staat garant voor een degelijke bouw en hoogwaardige afwerking. Goudriaan Vastgoed en Goudriaan Projectontwikkeling zijn verantwoordelijk voor de bouw en/of renovatie van diverse bedrijfsverzamelcentra die de afgelopen jaren zijn gerealiseerd in Montfoort en Oudewater.

  Download HIER de Brochure

  Deze informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.
  Alle maten zijn circa maten.

 • Kenmerken

  Overdracht
  Status  Beschikbaar
  Vraagprijs  € 242.000 v.o.n.
  Aanvaarding  In overleg
  BTW van toepassing  Ja
  Servicekosten  Ja
  Bouwvorm
  Bouwvorm  Bestaande bouw
  Bouwjaar  2013
  Indeling
  Soort Object  Bedrijfsruimte
  Totale vloeroppervlakte  228 m²
  Vloeropp. begane grond  114 m²
  Vloeropp. verdieping  114 m²
  Vloerbelasting begane grond  1.500 kg/m²
  Vloerbelasting verdieping  400 kg/m²
   Oppervlakte bedrijfsruimte  228 m²
  Parkeergelegenheid
  Parkeerfaciliteiten  Ja
  Parkeerpl. niet overdekt  Ruim voldoende
  Parkeerpl. overdekt  Nee
  Diversen
  Locatie Bedrijventerrein  Bedrijvenpark IJsselveld
  Aantal lagen  2
  Woonruimte  Nee
  Onderhoud binnen  Uitstekend
  Onderhoud buiten  Uitstekend
  Nevenbestemming  Nee
  Afstand tot snelwegafrit  5 km
  Afstand tot N.S. station  7 km
  Afstand tot winkelvoorz.  2 km
  Horeca toegestaan  Nee

   

 • Foto's