aanbod Werken

Opties Terug naar resultaten »
Vlasakker 25 3417 XT Montfoort
Type: Bedrijfsruimte
Perceelopp.: 196m²
Bijz.: 5km van de A12
Vraagprijs op aanvraag
 • 196m² multifunctionele moderne bedrijfsruimte

  Goede ontsluiting naar de A12

  Algemene informatie
  Op bedrijvenpark IJsselveld is bedrijvenverzamelcomplex “Bedrijvencentrum Vlasakker” gebouwd. Het bedrijvencentrum bestaat uit 2 gebouwen met daarin 18 bedrijfsunits van verschillende grootte. Deze unit is door de multifunctionaliteit en variabele inhoud zeer geschikt voor particulieren en kleinschalige bedrijven die behoefte hebben aan een werkplaats, showroomruimte, opslag of anderszins. Bedrijvencentrum Vlasakker heeft voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein. Klik hier voor de brochure 

  Ligging en bereikbaarheid
  Het object is gelegen in het Groene Hart op bedrijvenpark (industrieterrein) IJsselveld, dat aan de noordzijde begrensd wordt door de weg Vlasakker, een nieuw bedrijventerreingedeelte wat uit blinkt in representativiteit.  Dit deelgebied Vlasakker + vormt de ‘Poort van het bedrijventerrein’.  De locatie is gelegen op een steenworp afstand van de provincialeweg N204 en door de aansluiting op de A12 zijn plaatsen zoals Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht snel te bereiken. Vanaf de NS stations Utrecht CS en Woerden onderhouden diverse buslijnen een verbinding met een stopplaats op circa 10 minuten loopafstand.

  Oppervlakte
  De oppervlakte bedraagt totaal 196m² onderverdeeld in:
  – begane grond     98m²
  – 1e verdieping     98m²

  Opleveringsniveau en voorzieningen
  Betonwerk, fundering en vloeren
  De funderingsconstructie en vloer is uitgevoerd overeenkomstig de opgave van de constructeur en volgens goedkeuring van Bouw- en Woningtoezicht. De begane grondvloer is monoliet afgewerkt en belastbaar tot 1.500kg/m², onder de onderheide  gewapende  betonvloer is een werkvloer aangebracht van 80mm PS isolatie platen. De verdiepingsvloer,  bestaande uit kanaalplaten en voorzien van een zandcement dekvloer, is   belastbaar tot 400kg/m². De verdiepingsvloer bevat een sparing ten behoeve van een transport-/verhuisluik (1.80m x 1.10m) welke dichtgelegd is met houten plaatmateriaal. (belastbaar tot 250kg/m²)

  Metalen hoofddraagconstructie
  De hoofddraagconstructie is uitgevoerd in stalen liggers en kolommen, de staalconstructie is voorzien van  een coating in kleur en is daar waar nodig brandwerend bekleed.

  Dakconstructie
  Het dak is opgebouwd uit stalen geperforeerde dakplaat, isolatie en dakbedekking.
  Het dak heeft een Rc- waarde (isolatiewaarde) van minimaal 2,5m² K/W.
  Het dak is voorzien van isolatie, bitumineuze dakbedekking en afvoeren + overstort.
  Dakdoorvoeren 2x ten behoeve van bijvoorbeeld ontluchting en CV installatie.

  Buitenwanden & Gevelbekleding
  De unit is volledig uitgevoerd met geïsoleerde buitenwanden, stalen verticale gevelbekleding en een prefab beton borstwering.  Horizontale sandwichpanelen boven de overheaddeuren ten behoeve van montage reclamemogelijkheid.

  Scheidingswanden
  De scheidingswanden zijn uitgevoerd in cellenbeton en prefab betonelementen.

  Buitenkozijnen, ramen en overheaddeuren
  Alle kozijnen uitgevoerd in hoogwaardig aluminium en voorzien van een poedercoating in de kleur antraciet RAL 7016.
  De entreedeur is uitgevoerd in aluminium (RAL7016) met brievenbus.
  Ter plaatse van de begane grond entreedeuren en draaikiepramen voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk volgens veiligheidsklasse WKII/SKG**.
  De ramen zijn voorzien van geïsoleerde (HR++) beglazing, deze unit is gevestigd op een hoek en heeft een extra raampartij.
  Overheaddeur (3.20m x 3.20m), elektrisch bedienbaar, fabricaat Crawford met toepassing van een tweetal  stroken vol-glas panelen voor daglicht toetreding.

  Interieurafwerking
  De unit is voorzien van verlichting en een pantry een dichte vurenhouten trap met kunststof antislipprofielen per  trede en een leuning + hekwerk. Het trapgat  is langs de vloerrand afgetimmerd.

  Riolering en hemelwaterafvoeren
  In de terreinverharding zijn benodigde straatkolken en molgoten opgenomen ten behoeve van afvoer van regenwater.  Hemelwaterafvoeren zijn aangesloten op de buitenriolering. De units zijn voorzien van een tweetal afgedopte aansluitingen waarop de binnenriolering kan worden aangesloten.

  Nutsvoorzieningen
  De unit is standaard voorzien van een meterkast conform de voorschriften van de nutsbedrijven.
  Er is voorzien in een elektrische aansluiting tot 3x 35A. De meterkast is voorzien van nutsinvoeringen en de benodigde aansluitingen c.q. meters.

  Brandveiligheid
  Volgens de geldende eisen van de gemeente brandweer zoals aangegeven op de beschikbare verkooptekening.

  Terreininrichting en parkeren
  De terreinverharding bestaat uit betonklinkers in een grijstint en witte markeringsstenen ter plaatse van de parkeervakken. De onverharde gedeelten zijn voorzien van siertuinen en/of grit.

  Koopsom
  € 225.000,- k.k. excl. BTW

  Gebruiksmogelijkheden
  De unit kan multifunctioneel worden gebruikt als showroom, kantoor en/of bedrijfsruimte voor productie en/of assemblage doeleinden en de verdieping als kantoor, opslagruimte. Daarnaast zijn de ruimten geheel in te delen naar eigen inzicht waardoor een bedrijfsruimte met een eigen identiteit gecreëerd kan worden.

  Bestemming
  Bedrijventerrein “milieuzone – zones wet milieubeheer 1”, bedrijfsactiviteiten genoemd onder de categorie 1 en 2 van de Staat van bedrijfsactiviteiten.

  Ontwikkelaar
  Bedrijfsverzamelcomplex Vlasakker is een initiatief van Goudriaan Projectontwikkeling te Oudewater. Goudriaan staat garant voor een degelijke bouw en hoogwaardige afwerking. Goudriaan Vastgoed en Goudriaan Projectontwikkeling zijn verantwoordelijk voor de bouw en/of renovatie van diverse bedrijfsverzamelcentra die de afgelopen jaren zijn gerealiseerd in Montfoort en Oudewater.

  Deze informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.
  Alle maten zijn circa maten.

   

 • Kenmerken

  Overdracht
  Status verkocht
  Vraagprijs  op aanvraag
  Aanvaarding  In overleg
  BTW van toepassing  Ja
  Servicekosten  Ja
  Bouwvorm
  Bouwvorm  Bestaand
  Bouwjaar  2013
  Indeling
  Soort Object  Bedrijfsruimte
  Totale vloeroppervlakte  196m²
  Vloerbelasting begane grond  1.500kg/m²
  Vloerbelasting verdieping  400kg/m²
  Parkeergelegenheid
  Parkeerfaciliteiten  Voldoende
  Parkeerpl. overdekt  Nee
  Diversen
  Locatie Bedrijventerrein  Bedrijvenpark IJsselveld
  Aantal lagen  2
  Woonruimte  Nee
  Onderhoud binnen  Goed
  Onderhoud buiten  Goed
  Nevenbestemming  Nee
  Afstand tot snelwegafrit  5 km
  Afstand tot N.S. station  7 km
  Afstand tot winkelvoorz.  2 km
  Horeca toegestaan  Nee
 • Foto's