aanbod Werken

Opties Terug naar resultaten »
Vlasakker 27 3417 XT Montfoort
Type: Bedrijfsruimte/Showroom/Kantoor
Vloeropp.: 233m²
Bijz.: NIEUW IN DE VERKOOP
Vraagprijs € 425.000,- k.k. excl. BTW
 • REPRESENTATIEVE MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSRUIMTE (233m²)

  Algemene informatie
  Deze bedrijfsruimte maakt deel uit van “Bedrijvencentrum Vlasakker” wat gebouwd is in 2013.
  Het fraaie bedrijvencentrum bestaat uit 2 gebouwen met daarin 18 bedrijfsunits van verschillende grootte. De units zijn door de multifunctionaliteit zeer geschikt voor particulieren en kleinschalige bedrijven en er zijn parkeerplaatsen op eigen terrein.
  Er is reeds een diversiteit aan ondernemers gevestigd zoals:  Invention Engineering, Loon- en Verhuurbedrijf Van Vulpen, Dolderman Sfeerverwarming, Dolderman Installatietechniek, Van der Stoep Zonwering, Kaashandel Jaco van der Stok, Duo Systems, Assurantiekantoor Hellema enzovoort.

  Ligging en bereikbaarheid
  In het Groene Hart bevindt zich op bedrijvenpark IJsselveld, dat aan de noordzijde begrensd wordt door de weg Vlasakker, een nieuw bedrijventerreingedeelte wat uitblinkt in representativiteit.  Dit deelgebied Vlasakker + vormt de ‘Poort van het bedrijventerrein’.
  De locatie is gelegen op een steenworp afstand van de provincialeweg N204 en door de aansluiting op de A12 zijn plaatsen zoals Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht snel te bereiken. Vanaf de NS stations Utrecht CS en Woerden onderhouden diverse buslijnen een verbinding met een stopplaats op circa 10 minuten loopafstand.

  Oppervlakte
  De bruto vloeroppervlakte bedraagt totaal 233m² onderverdeeld in:
  –             begane grond     112,99m²    (  9.40m x 12.02m)
  –             1e verdieping      120,44m²    (10.02m x 12.02m)
  Het betreft hier een pand op de kopgevel met een extra privé parkeerterrein aan de voorzijde van totaal 79m² ingericht met 4 parkeerplaatsen.

  Opleveringsniveau en voorzieningen
  Betonwerk, fundering en vloeren
  De begane grondvloer is monoliet afgewerkt en belastbaar tot 1.500kg/m², onder de onderheide  gewapende  betonvloer is een werkvloer aangebracht van 80mm PS isolatie platen.
  De verdiepingsvloer,  bestaande uit kanaalplaten en voorzien van een zandcement dekvloer, is   belastbaar tot 400kg/m². De verdiepingsvloer bevat een sparing ten behoeve van een transport-/verhuisluik (1.80m x 1.10m) welke dichtgelegd is met houten plaatmateriaal. (belastbaar tot 250kg/m²)

  Metalen hoofddraagconstructie
  De hoofddraagconstructie is uitgevoerd in stalen liggers en kolommen, de staalconstructie is voorzien van een coating in kleur en is daar waar nodig brandwerend bekleed.

  Dakconstructie
  Het dak is per unit gecompartimenteerd.
  Het dak heeft een Rc- waarde (isolatiewaarde) van minimaal 2,5m² K/W.
  Het dak is steenwol isolatie, bitumineuze dakbedekking en afvoeren+  overstort. (binnenzijde geperforeerd staal ten behoeve van een goed
  akoestiek)
  Dakdoorvoeren zijn er reeds (2x) voor bijvoorbeeld ontluchting en CV installatie.
  Dak en dakisolatie geschikt voor zonpanelen.

  Buitenwanden & Gevelbekleding
  Om Bedrijvencentrum Vlasakker een prachtig aanzicht te geven is er aan de voor-/straatzijde gekozen voor goed geïsoleerde buitenwanden uitgevoerd in schoon metselwerk (voeg op kleur) halfsteensverband in combinatie met verticale Western Red Cedar delen. Er zijn zonneluifels aan de voorzijde gemonteerd. Zijgevels uitgevoerd met geïsoleerde buitenwanden, stalen verticale gevelbekleding en een prefab beton borstwering. Horizontale sandwichpanelen boven de openslaande deuren ten behoeve van montage reclamemogelijkheid. Gebouwhoogte ca. 7.20m.

  Scheidingswanden
  De unitscheidende wanden zijn uitgevoerd in cellenbeton en prefab betonelementen. (60 minuten brandwerend)

  Buitenkozijnen, ramen en eventuele overheaddeur
  Alle kozijnen uitgevoerd in hoogwaardig aluminium en voorzien van een poedercoating in de kleur antraciet RAL 7016.
  Begane grond entreedeuren en draaikiepramen voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk volgens veiligheidsklasse WKII/SKG**. De ramen zijn voorzien van geïsoleerde (HR++) beglazing.
  De loopdeur naast de openslaande deuren is uitgevoerd in aluminium (RAL7016) met brievenbus.
  Er is mogelijkheid de openslaande deuren te vervangen voor een overheaddeur (3.20m x 3.20m), elektrisch bedienbaar, fabricaat Crawford met toepassing van een tweetal  stroken vol-glas panelen voor daglicht toetreding.

  Riolering en hemelwaterafvoeren
  In de terreinverharding zijn benodigde straatkolken en molgoten opgenomen ten behoeve van afvoer van regenwater.  Hemelwaterafvoeren zijn aangesloten op de buitenriolering. De units zijn voorzien van een tweetal afgedopte aansluitingen waarop de binnenriolering kan worden aangesloten.

  Nutsvoorzieningen
  Meterkast conform de voorschriften van de nutsbedrijven.
  Er is voorzien in een elektrische aansluiting van 3x 25A, gasaansluiting, water- en data aansluiting.

  Terreininrichting en parkeren
  Aan de voorzijde bevindt zich een privé strook ingericht als siertuin met looppad en 3 parkeerplaatsen.

  Gebruiksmogelijkheden
  De unit kan multifunctioneel worden gebruikt als showroom, kantoor en/of bedrijfsruimte voor productie en/of assemblage doeleinden en de verdieping als kantoor, opslagruimte. Daarnaast is de de ruimte geheel in te delen naar eigen inzicht waardoor een bedrijfsruimte met een eigen identiteit gecreëerd kan worden.

  Bestemming
  Bedrijventerrein “milieuzone – zones wet milieubeheer 1”, bedrijfsactiviteiten genoemd onder de categorie 1 en 2 van de Staat van bedrijfsactiviteiten. De koper dient zich er van te vergewissen dat de bedrijfsruimte in voldoende mate beschikt over de eigenschappen die noodzakelijk zijn voor het uitoefenen van zijn bedrijf. Actuele gegevens zijn te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl
  van de gemeente Montfoort.

  Vereniging van Eigenaren (VVE)
  De bedrijfsruimte maakt onderdeel uit van Bedrijvencentrum Vlasakker. Iedere eigenaar van een bedrijfsunit heeft een onverdeeld aandeel in het gemeenschappelijke terrein. Hiertoe is door de notaris een akte van splitsing opgesteld. De akte omschrijft het gebouw, de afzonderlijke bedrijfsruimten, het aandeel van iedere eigenaar in de gemeenschappelijke delen en het reglement van splitsing.
  VVE Bedrijvencentrum Vlasakker regelt voor de eigenaren de zaken van gemeenschappelijk belang. Cruciaal daarbij is de instandhouding van de totale gebouwen en het terrein en wat dat de gezamenlijke eigenaren kost aan bijdragen voor onderhoud, de gezamenlijke brand/opstal verzekering en een reservefonds voor grote reparaties.
  De maandelijkse bijdrage aan deze VVE bedraagt in 2023            €  134,89 per maand

  Bijzonderheden
  Het naast gelegen pand Vlasakker 15 staat eveneens te koop, beide panden zijn te koppelen waardoor een groter vloeroppervlak te realiseren is.

  Energielabel
  Het pand heeft energielabel A++ geldig tot 24 maart 2033.

  Vraagprijs
  € 425.000,- k.k excl. BTW

  Notariskeuze
  Westdam Netwerk Notarissen
  Westdam 3c
  3441 GA   Woerden

  Deze informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. Alle maten zijn circa maten.

   

   

   

 • Kenmerken

  Overdracht
  Status Verkocht
  Aanvaarding Kan snel
  BTW van toepassing Ja
  Servicekosten VVE bijdrage (zie omschrijving)
  Bouwvorm
  Bouwvorm Bestaand
  Bouwjaar 2013
  Indeling
  Soort Object Bedrijfsruimte/Kantoor/Showroom
  Totale vloeroppervlakte 233 m²
  Vloeropp. begane grond 113 m²
  Vloeropp. verdieping 120 m²
  Vloerbelasting begane grond 1.500kg/m²
  Vloerbelasting verdieping 400kg/m²
  Vrije hoogte
  Oppervlakte bedrijfsruimte 133 m²
  Frontbreedte 12 m
  Parkeergelegenheid
  Parkeerfaciliteiten Ja, 4 privé parkeerplaatsen
  Parkeerpl. niet overdekt Ruim voldoende
  Parkeerpl. overdekt Nee
  Diversen
  Locatie Bedrijventerrein Bedrijvenpark IJsselveld
  Aantal lagen 2
  Woonruimte Nee
  Onderhoud binnen Goed
  Onderhoud buiten Goed
  Nevenbestemming Nee
  Afstand tot snelwegafrit 5 km
  Afstand tot N.S. station 7 km
  Afstand tot winkelvoorz. 1,5 km met de auto
  Afstand tot winkelvoorz. 800m lopend
  Horeca toegestaan Nee
 • Foto's